Saturday, March 8, 2008

Konvoi...Memangkah 2 Ba'ading

PRU12...ari ni 8/3/08 tamat dah...skrg ramai yang menanti depan TV menunggu keputusan keluar, menang kalah adat bertanding...lumrah, tapi yang aku nak ajukan disini ialah aku juga telah menunaikan tanggungjawab aku sebagai Seorang Anak Malaysia...

Tapi isu kat sini sekarang ialah Konvoi 2 ba'ading berelegan...(ni mesti yang habang satu lagi tu Radang bila manireng ni....)

Saksikanlahhhhhhhhhhhhhhhhhhh......Puteri Gunung Ledang diikuti rapat oleh..Pahlawan Fedang Xray<---Felat cikit tu....



Nampak tak Puteri Gunung Ledang



Sebelum pi undi kami sempat singah di Tanah Warisan dan berposing bersama Elegan dihadapan rumah...







Saja post bebanyak gambar nak bagi Radang si Habang yang sa ekong lagi tu....









Puas posing baru la pi jalankan tangjawab......



Siap leh claim duit minyak lagi...full tank la kami isi masa perjalanan balik ke rumah masing masing...
Ni ada video life sikit konvoi tu...tapi kena pusing monitor tak pu senget kan kepala ke kiri...pasal tangkap guna handphone secara menegak...

video

Peazzzz....enjoy..

ps.....nak tengok TV menanti keputusan 2 & 3 tempat yg aku nak ketahui...specialy ditempat aku memangkah dan juga ditempat kenalan aku bertanding..harap-harap kawan aku tu berjaya...

No comments: