Monday, October 13, 2008

Jom Kumpul Poskad sebagai hobi baru.

www.postcrossing.com

Mula tengok kat blog kengkawan pastu saja gatai tangan klik kat add diatas...baca dan mula tertarik, fikir anak sulong aku suka kumpul stem so apa salah nya aku joint the club...then sambil kumpul poskad dapat gak kumpul stem sekali...lagipun kita tak menjangka stem@poskad itu akan datang dari negara mana...satu lagi aku suka pasal dapat buat kawan ramai dari merata pelusuk dunia...kita jer yang mencorakkan tali persahabatan tu nak dirapatkan lagi atau pun just ignore and terima jer poskad yg dikirim untuk kita...

Joint program ni rasanye 7 hari yang lepas...tapi kerna sibuk ngan tugasan baru arini pos 5 poskad sekali gus ke alamat yang diberi secara rawak kepada aku...

So my frends just wait your postcard is on the way to reach your mail box soon.

MY-11782 jyxzn China China 4 Oct, 2008 3,071 Kms 9 days Traveling
MY-11781 pollewopje0 Netherlands Netherlands 4 Oct, 2008 9,980 Kms 9 days Traveling
MY-11780 SiiriNorden Germany Germany 4 Oct, 2008 9,640 Kms 9 days Traveling
MY-11779 Sonkku Finland Finland 4 Oct, 2008 8,825 Kms 9 days Traveling
MY-11778 trevchelle U.S.A. U.S.A. 4 Oct, 2008 14,116 Kms 9 days Traveling

Hope all off you will enjoy the postcard and stamp also.

Aku ingat nak ragister my son as a member also and i will sponsor him a postcard and i thinks he will be happy receiving a postcard from other countries with a nice stamp attach on it...dan tak lupa juga secara tak langsung dia boleh mempelajari sesuatu tentang dunia luar...

Jom kawan2 joint the program...

Peazzz...



1 comment:

tiga lalat said...

dh 8 tahun ni masih aktif postcrossing kahh., ;p