Friday, May 14, 2010

Rasa Cam Nak Naik Elly Jer

Esok kayuhan Tapah-Cameron tiba waktunya...aku yang kuran latihan agak gusar tambahan lagi kawan2 aku semua dah upgrade...aku jer downgrade masih guna Kak Ida 150 tu...

Semalam sorang lagi kawan aku upgrade rim ker American Classic 24MTB...putih peh cun giler...kena lak dengan body putih...

Dah la minggu lepas sorang kawan tu minum racun...selalu tak makan saman skrg ni dah mula terus menerus tukar menukar...makin laju la kayuh member sorang ni...Missile lak tu cam peluru la perginya...dengan Spinner Aeris Fork...tambah ringan, pastu diambil lak whell set kawan atas tu...lagi la aku sakit telinga...tu yang aku nak jadi marshall jer...hilang bunyi tu dik deruman Kak Elly...


Pening ni...ada member aku post kat FB dia...tengah pening nak bawa Mtb ker Rodies...aku lak tengah pening nak kayuh ker pulas...tengok lah petang ni racun depa kuat ker tak...kalau kuat tang kayuh ada la aku ngan kak ida...kalau tak muncul la aku ngan kak elly...

Peazzz....

1 comment:

9W2OCC SHAM said...

hang jgn camtu vic,,,
teman lutut masih sakit pun tetap turun esok,,, samada kayuh or tak,,, tgk keadaan lutut dulu,,, kalau tak,,, kayuh setakat yg terdaya,,,
peazzz,,,