Saturday, June 27, 2009

Day before The Day NTMTB

Sabtu 20.6.09

Baru nak gerak on Radio Jalur Panjang...kedengaran MHG dan ABV berQSO ingat Lingking dah sambung rupa rupanya MHG datang bertandang ke Tepen urusan walimatulurus oficemate dia. Terus tangkap dan racun kata hantu hantu Tepen semua dah gerak ke Jawi...apalagas dia teracun terus cancle tak jadi nak bermalam kat Tepen. Ikut trus ke Jawi...jangan marah yer Sham...tapi rasanya anda tak kecewa dapat tahu tempat baru dan dapat merasakan Udang fress...siap save LATLON lagi dalam GPS tu...cam nak ulang lagi jer.


Singgah Jawi Inn...collect goodies dulu

Sembang sambil menanti makanan tiba

Jamu tetamu dari Bukit Rambai, Melaka di Kuala Juru
Layan Mee Udang tapi tempat ni famous ngan Mee Ketam.

Nasi Goreng Ketam...Menu pertama

Depan menanti ( gambar ujung bawah kanan nampak sikit jer )
Menu kedua Mee Ketam

Tengah layan makan ABV, XPT dan MDI sampai joint TT

ABV

MDI dan XPT
Tu bukti hantu Tepen jauh pun sampai...Salute U All.

Balik tempat penginapan terus setup basikal dan tidur...tu gambar yang kat atas tu no komen...sendiri tengok sendiri hurai...

Peaazzz....

ps : to MHG sorry tak dapat jumpa hang masa kat rumah Pak Presiden...nak rehat awal hang tau la kesokannya nak kayuh.

2 comments:

mr. azizan said...

datang jumpa kawan2 utk sebagai tanda sokongan,
aikk tido pun dengan basikal ish ish ishhhhhh

9W2OCC SHAM said...

tak patut...tak patut...gambar sensitif tu.....