Tuesday, July 20, 2010

Apa Kata Servey...

Lama aku tinggal menda ni...

Shimano Aerlex 2000,3000,4000
yg lama ku tinggalkan.

hampir setahun gak dah tak trun...dulu2 ada gak selang seli kayuh...ni pas kaki,kaki...kayuh tangan ntah bila pula...tapi dalam kepala otak aku ni cam nak ajak rakan2 kayuh kaki wat program 3in1 la...cam kita wat pi kayuh kaki...Champing ngan kayuh tangan....rasa cam best gak...mana lokasi...dalam kpla ni ada dua...Tasek Banding @ Nur Lembah (ni tempat ZIS tarik Kerai ).

Sebarau Tasik Banding
gambar dr FB Mr.Sidik Sigaraga.

Kerai dari Sungai Nur Lembah
gambar dari FB Zulu India Siera

Kayuh pi sana...pada yg ada gerek...yg kaki pancing tak dak gerek leh tolong bawa barangan tuk kaki gerek...sama2 adjust time sendiri biar sampai lokasi dalam masa yg sama...gotong royong pasang khemah...pastu layan mancing dr ptg sampai pagi esoknya...then balik la apalagi...so camner pendapat kawan2...okey ker...kalau okey jom kita bincang sesama...leh guna chat box kawan kat cni atau kita bincang kat FaceBook...sal lani semua gila FB...aku jer gila macam2...cuma lum sampai masuk Hospital Bahagia jer...Tanjung Rambutan aku selalu masuk...kih kih kih...Layannnnnnn

Atau kalau deme kata kita amik masa lama...kita jer wat cam ni...tak kacau org per...kos pon rendah sal tak yah isi petrol...

Boh pannier pastu boh peralatan mancing ngan khemah
kita kayuh pi lokasi.

Peazzz...

4 comments:

9W2OCC SHAM said...

VIC,,,
i followwwwwwwww,,,
kasi plan baik2,,,

JR said...

Sham,

jangan nak follow jer...bagi la idea..cam tarikh , tempat, etc....

9W2OCC SHAM said...

dah rapat dgn bln puasa ni,,,
1/8 jamboree nibung tebal...
7/8 balik klang,,,
11/8 puasa,,,
24 n 31/7,,, pilih laaa

tempat ZIS pun ngancam gak,,,

JR said...

Ujung minggu ni cantik gak...tapi dah komit ngan 4x4 lak...kalau dak mau aq trun sana...sorang pon sorang lah