Sunday, July 4, 2010

Start Ur Engine...

Jangan lupa dan leka...rakan rakan...28hr jer lagi...kita berkumpul ...tuk event ni lak...

Ni list nama yang dah kompom...tak tau la kut kut ada diantara rakan yg register ni sekadar nak jersy jer...so nilai jersy tu tak berapa nak umphhhh la.

279 JAMIL RAMLI MALE CHM TAIPING XL
280 JAMIL EMBA MALE CHM TAIPING M

281 SHEIKH NAUFAL MALE CHM TAIPING XL
282 SYAHARMIRAN MAHMOOD MALE CHM TAIPING L
283 SHAM SHAHRUL MALE CHM TAIPING XXL
284 MOHD KHAZRI KHAN MALE CHM TAIPING XXXL

285 TOK MEGAT MALE CHM TAIPING XXL
286 ABDUL MALEK MAZLAN MALE CHM TAIPING XXXL
862 ABD AZIS MALE CHM TAIPING XL
863 MAU JD MALE CHM TAIPING XL
864 EJAI MALE CHM TAIPING XXXL
865 EMIEZA QAMAL MALE CHM TAIPING S

So ada masa training...study sikit about trek dan pada hari kejadian tu pandai2 la...yang penting elakan naik Loriiiii....panas telinga nanti...bukan saja diudara sekarang ni menular ker FB lak kutukan dan kritikan dari rakan2....hehehehe

Tu tengok sendiri km beapa ??? dan puncak tertinggi dimana...

Tau kat mana nak buat magic...study sendiri...tapi walau apapun yang penting nanti kita enjoy...bukan ada race pun...pada hakikatnya...sendiri mau ingat jer...pada yang cabar mencabar tu...Layan...

Peazzz...

1 comment:

9W2OCC SHAM said...

he,,,he,,,he,,,

layanzzz,,,