Tuesday, January 26, 2010

Google Translater


One day fishing in Bukit Merah ....

Posted by My Biodota | Posted in | Posted on 4:19 PM


29 November-Sunday, the morning time out house to house in the travel market Matang, Taiping, cq call kot kat V20-one who is, then welcome .... 9w2mzs-zul Zul invite chat while drinking my kat area base .. . disembangkan want to have a look at rarely find reason Zul ... just celebrate a new eye recently .. dah 2 months and rasenya ... congratulations to Zul ...

tu lah duk eyeball time Zul asked to go fishing .... so we dicided to go 2 hours in the evening ...

so this is the environment that can be taken while fishing ...
scenery around Bukit Merah

on the same day (Sunday) is the night market just kat branch roads have shops, the location he, after the toll exit Junction Bukit Merah Laketown no traffic lights, take right in the 5 km ... kind of ... there is kenalah the day we go ...

by 9W2OHM


Agak agaknye kalau Mat ka Mek Salleh try software tu depa leh faham ka...saja pi blog OHM pastu terpandang lak kat atas kepala blog dia ada google translate...teruja nak mencuba...tapi menda ni selalu dah tengok kat blog OCC tapi tak amik kesah pun...cuma tadi terasa nak try...last2 bila aku baca balik nak gelak pun ada...hehehehe...kut tak faham ni kat bawah ni dia punya original post dalam bahasa kita...jangan marah OHM...

Satu hari memancing di Bukit Merah....

Posted by My Biodota | Posted in | Posted on 4:19 PM

29 November- Ahad, Pagi-pagi waktu keluar rumah rumah dalam perjalanan ke pasar Matang, Taiping, cq kat v20 panggil kot siapa-siapa ada, pastu 9w2mzs-zul sambut....sambil sembang Zul ajak minum kat kawasan base saya...ada yang hendak disembangkan memandang jarang-jarang jumpa...sebab Zul baru sahaja menyambut cahaya mata baru..baru-baru dah 2 bulan dan rasenya...tahniah untuk Zul...

masa duk eyeball tu lah Zul ajak pergi memancing....jadi kami dicided untuk pergi dalam jam 2 petang...

jadi inilah suasana yang dapat diambil semasa aktiviti memancing...
pemandangan di sekitar Bukit Merah

pada hari yang sama(ahad) ada pasar malam betul-betul kat selekoh jalan ada kedai , lokasi dia, selepas simpang keluar tol laketown Bukit Merah ada lampu isyarat, ambil sebelah kanan dalam 5 km...macam-macam ada...memang kenalah dengan hari kami pergi...

by 9w2ohm

Apa pun sekurang kurang nya ada la juga depa faham

Peazzz...

7 comments:

Rakimi said...

pua chu kang lagi best translate.. kih..kih..

9W2OCC SHAM said...

teman pun dah try kat blog teman,,, baik tak de dr ada,,, bercelaru,,,
pening kepala mat n mek saleh tuuu,,,
he,,,he,,,he,,,

JR said...

Kimi,
Betul tu...tapi bila baca jadi syiok la pulak...

Sham,
Tau tak pa...tu la jangan duk bubuh jer...test dulu...hg masih pakai ka dah remove...biar la aku seronok lak tekan translate tu

Ab Aziz bin Ab Rahman said...

Very interesting..the best joke of the day......he...he..

My Biodota said...

ramai jugak yang komen nie...aku pun perasan jugak....

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

炒米粉Ken said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社