Tuesday, September 1, 2009

Baru Sekor Kucing....Dah ???

Suka la aku nak boh tajuk apapun...pinjam kata Xray

Jon aka Cubby


Tapi cerita sebenarnya nak tolong promote rakan kita ni nak let go MTB dia memurah dan leh Nego lagi sampai jadi kata dia...sal dia dah order Coratec tuk Jamboree Bukit Mertajam ni...

Kalau sapa sapa berhajat talipon jer terus owner tu...aku tak ada dalam ini filem...kalau nak kenal lebih lanjut kat sini ...

Detail

GT For Sale..
Jenama : GT Outpost
sebab : nak upgrade cari yang lagi hebat pasal nak masuk jambori Bukit Mertajam..
harga : Murah je RM1100.00 (nego)
condition : 9.999/10 (hari2 basuh)
lokasi : Ipoh
berminat sila call : 019-4717752 (Rakimi - 9W2RKM)

Align Center
Ni gambar sekadar hiasan sal nampak terang sikit.

Peazz...

ps : selamat ber bargain...73..

1 comment:

zan-xray said...

lawa gak beskal ni..
tapi nak raya ni nak utamakan yang lain2 dulu..