Monday, December 21, 2009

Jom Pi Penang

Pas selesai makan, layan lak Pesta Pulau Pinang, kali akhir aku masuk pesta tu adalah masa aku sekolah lagi...dah berpuloh tahun so, ada masa ni layan jer la anak...atlast aku lak yang syiok...macam2 ada...Ralit dok situ sampai tutup la.

Tiket RM3.00

Hooo ada games ujung tu...

Bye bye...

Spa Ikan...kaki Abg Bulu.

Dan banyak lagi gerai2 yang menarik, semua aku layan, mana yg try free semua aku cuba...memang layan habis...tak sedar masa berlalu. sekali sekala layan..kuar jer tapak pesta bekerjar lak ke Feringhi, Along nak beli Beg...Layan lagi...selesai kat sana terus kuar dari Pulau...mata dah nak kuyu singgap sat kat R&R Juru layan Bihun Sup dan Kopi O...teringat masa konvoi Elegan 2 kali pi Penang 2 dua kali masa nak balik singgah sini...macam kemestian lak...memang layan abis aritu...sampai rumah kul 3.00 pagi...so baru la Bini aku tau kena bila aku konvoi Penang aku selalu sampai rumah awal pagi...tu pun kira tak pi banyak tempat...Lain kali layan lagi...

Peazz..

ps : trip Penang ni 2 minggu lepas...saja boh en3 buat kenangan..pada sapa nak pada sapa teringin nak pi Pesta tu ada masa lagi sehingga 31/12.

"JOM PI PENANG" menjadi tagline pilihan bagi penganjuran Pesta Pulau Pinang pada tahun 2009 ini. Acara tahunan Kerajaan Negeri Pulau Pinang ini akan berlangsung selama 41 hari bermula 21 November 2009 hingga 31 Disember 2009. Seperti tahun-tahun sebelumnya, acara ini akan diadakan di Tapak Pesta Sungai Nibong.