Tuesday, December 29, 2009

Tajam Gunting Tu....

Mengapa....kenapa...aku sendiri tak tahu cerita...balik dari jumpa rakan2 layan tenet pastu ternampak satu post yang agak sensetive...apa cerita aku tak mau ambil tahu...ni la kut yang selalu dikatakan oleh orang tua tua dulu...marahkan nyamuk kelambu dibakar...marahkan sesaorang baju dipotong...sapa yang rugi...sendiri mau ingat...

Orang lain boleh berbangga dengan baju tu...tengok gambar bawah ni...


Tapi lain pula yang bawah ni...


Kalau tak puas hati apasalahnya berdepan...bincang...ni terus tabur sebar satu dunia...tak tahu la kalau akupun terlibat sama...mana la tahu depan lain belakang lain...cam kata orang gak...kerna nila setitik rosak sekolam Tasek Timah Tasoh tu...senang cerita akupun radang gak baju tu diperbuatkan macam tu...susah payah aku nak menyiapkan dan tetiba camni lak jadinya...kalau yer pun tak suka bagi jer kat orang lain kira sedekah dapat lak pahala...aku bukan nak menghangatkan atau mengeruhkan keadaan, memang tak tahu langsung apa ceritanya...tapi yang aku tahu GUNTING TU MEMANG TAJAM...

Sendiri Mau Ingat...itu jer...

Kalau aku ada terlebih kata atau sakit hati kalau aku tak joint kau orang balik sekali...aku mintak MAAF...aku memang dah katakan dalam en3 sebelum ni...aku deman di Pak Bara...semua orang tahu...

Peazz ...

3 comments:

Chan NXT said...

to Wargash,

Saya tertarik dgn komen saudara didalam blog NXT. Terima kasih atas pandangan dan kenyataan tersebut. Saya minta maaf kalau report yg saya buat tu terkena kepada semua rider di Taiping tapi jauh disudut hati saya ianya tertumpu kepada organizer KAWAT09. Saya tak kisah dgn trail yg mencabar cuma kami rasa tertipu dgn info yg diberikan mengenai refill station, ada rider yg dah habis air dan berharap utk refill di KM 16 tetapi bayang pun takdak. Bayangkan lepas tu kena masuk trail hiking dgn basikal yg perlu dipikul ditambah pula dgn bekalan air yg tak cukup. Apa yg pasti jika terjadi apa2 kecelakaan diatas bukit sana medical team mmg takleh buat apa2. Nasib baik tak ada kehilangan jiwa. Saya sampai CP 2 sahaja dan pd waktu tu kepala dah mula berpinau sbb dehydrated. so, saya decide utk quit. Walau bagaimanapun saya ingin memohon maaf sekiranya komen tu sedikit sebanyak mencalar solidarity saudara terhadap daerah Taiping, sesungguhnya saya hanya menujukannya kepada organizer.
Maaf Sekali Lagi.

Assalamualaikum.

日月神教-任我行 said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

炒米粉Ken said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社